bg

Leverandør av kjøtt og sjømat
til private og bedriftskunder

  • Organisk
  • Rask levering
  • Kvalitetsgaranti
  • Utvalg av halal produkter
    Utvalg av halal produkter

Leverandør av kjøtt og sjømat
til private og bedriftskunder

Vår lange erfaring med kjøtthandel har gitt oss bred kontaktflate bygget på langsiktige relasjoner. Vi arbeider målrettet med å kunne garantere produktsikkerhet fra leverandør til kunder.

Leverandør av kjøtt og sjømat

fresh meat@2x

Import av kjøtt og kjøttprodukter

Vi leverer på dagen til både privat og bedriftskunder

115+

Vi er kjøttleverandør til 100+ kunder som vi levererer til daglig

Kjøtt & kjøttprodukter

Daglig levering

Kalbakken Engros

Velkommen til Kalbakken Engros tidligere kjent som SingFoods og Kalbakken kjøtt – en pålitelig leverandør av høykvalitets kjøttprodukter til grossister i over 20 år. Vi tilbyr et bredt spekter av kjøttprodukter, inkludert biff, svin, fjærfe og lam, alle fra anerkjente leverandører og sertifisert for kvalitet og sikkerhet. Våre produkter er nøye utvalgt, prosessert og pakket for å imøtekomme behovene til restauranter, cateringer og andre matleverandører.

Hos Kalbakken Engros forstår vi viktigheten av å levere ferske, velsmakende kjøttprodukter som møter de høyeste standardene. Vårt erfarne team jobber tett med leverandører for å sikre at hvert produkt vi tilbyr er av høyeste kvalitet, mens våre moderne fasiliteter tillater oss å opprettholde optimale lagrings- og distribusjonsforhold.

Med konkurransedyktige priser, fleksible leveringsalternativer og en forpliktelse til kundetilfredshet, er Kalbakken Engros din one-stop-shop for alle dine grossistbehov for kjøtt.

Vi har gjennom en årrekke hatt fokus på kvalitet i alle ledd. Dette gjelder alle faser i en leveranse fra produsent i utlandet via vårt lager og distribusjonen til våre kunder. Vi arbeider målrettet med å kunne garantere produktsikkerhet fra leverandør til kunder.

Til toppen